Lleida ver otrosmercadillosen Lleida
NOTA 0

Fira de Santa Caterina de Arbeca

Días Fin de semana más próximo al 25/11
Tipo de mercadillo Otro mercadillo o feria
Localidad Arbeca
Ubicación Plaça Generalitat
Página web www.arbeca.cat

La Fira de Sta. Caterina es celebra als vols del 25 de novembre, i té una antiguitat d'uns 500 anys.

Les actuacions i programa d'activitats és centren en la realització exposicions, ball i fonamentalment la Fira del Gos caçador i de l'Oli.

Durant tot el diumenge és realitza una fira amb tots els ingredients tradicionals, amb parades de productes artesanals, roba, etc...

Al mig del recorregut final hi ha un gran foc on couen l'esmorzar típic "fesols amb llonganissa" regats amb el millor oli del món. A continuació de l'esmorzar i a la plaça del Toll hi ha l'exposició dels millors gossos de caça tant per la perdiu com pel conill i on també s'hi veuen gossos de totes les races.

Que La fira del gos caçador s'organitzi a Arbeca no és cap coincidència, ja que Arbeca amb la seva gran àrea de caça sempre hi ha estat directament vinculada.

Arbeca disposa d'una superfície de 5.704 H. on s'hi realitza la caça de la perdiu roja i el conill silvestre, existents en llibertat en l'a`àrea, complementades amb repoblacions procedents d'una Granja cinegètica pròpia. També és pot caçar la mitja veda en la zona de regadiu on hi ha moltes guatlles, tórtores i tudons.

Creiem que és prou interessant que descobriu diferents aspectes d'una de les millors àrees de caça com: situació, vegetació, fauna, pla d'actuacions i pla d'aprofitament.

A més a la fira de Santa Caterina, s'hi poden trobar els primers olis de l'any de la varietat oliva arbequina. Any rere any aquesta fira es va especialitzant i centrant en aquest producte estrella de les nostres contrades, l'oli.

¿Qué opinión te merece este mercadillo?

Todavía no hay opiniones sobre éste mercadillo

Información del organizador

Empresa / Organismo -
Teléfono -
Email -
Página web -

Condiciones y requisitos para vender

Aún no disponemos de las condiciones y requisitos para vender en este mercadillo.

¿Eres el organizador del mercadillo? Envíanos la información ahora

Informar de error / Ampliar información
Esta web usa cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK